Sponsoren gezocht voor de Bevrijdingsloop Wageningen – Losser

Elk jaar wordt op 4 en 5 mei de Bevrijdingsvuurloop gehouden. Na jaren van afwezigheid, mede door corona, zijn de verenigingen Iphitos, Loopgroep de Lutte en de Dinkel Survival Runners van plan om de estafetteloop van Wageningen naar Losser weer op te pakken.

Zijn de drie V’s; Vrede, Vrijheid en Veiligheid nog normaal?

Tot voor een aantal jaren was hierop het antwoord een volmondig JA. Maar de wereld evalueert en zeker niet ten goede. Het acht uur journaal wordt voor meer dan de helft gevuld met allerlei nare toestanden in het buitenland, maar zeer zeker ook in ons eigen land. Een opsomming geven is overbodig want u ziet het zelf ook elke dag. Daarom is het koesteren en gedenken van de vrijheid die we in 1945 hebben gekregen belangrijk.

Bevrijdingsloop

En dat doen we in Nederland elk jaar in het weekend van 4 en 5 mei. Een traditie die daarbij hoort is de Bevrijdingsvuurloop. Na jaren van afwezigheid, mede door corona, zijn de verenigingen Iphitos, Loopgroep de Lutte en de Dinkel Survival Runners van plan om de estafetteloop van Wageningen naar Losser weer op te pakken. Dat dit niet zomaar vanzelf gaat is natuurlijk logisch. Naast de nodige voorbereiding worden er de nodige kosten gemaakt om de hele tocht te kunnen maken. Denk daarbij aan vervoer, materialen, shirts en eten en drinken.

Sponsoren gezocht

De verenigingen doen een oproep aan het bedrijfsleven en burgers van Losser of zij dit mooie initiatief willen ondersteunen met elk bedrag dat men hiervoor over heeft.

Contact kan hiervoor worden opgenomen met Frans Wijlens AV Iphitos tel.nr. 06-36275589 of per mail; 

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud