Sluiting woning Spinnersweg Overdinkel

Drugs_Unsplash

Op last van burgemeester Gerrit Jan Kok is vandaag 1 oktober een woning aan de Spinnersweg in Overdinkel gesloten in verband met overtreding van de Opiumwet.

De politie heeft in de woning drugs en wapens gevonden. Vanwege de overtreding op de Opiumwet is de woning voor een periode van zes maanden gesloten tot en met 1 april 2025

Sluitingsbeleid
De gemeente Losser voert een sluitingsbeleid bij het aantreffen van hard- en softdrugs in een pand. Dit gebeurt in nauwe samenwerking tussen gemeenten, politie en Openbaar Ministerie. Met het sluiten van de woning wil de gemeente voorkomen dat er opnieuw een gevaarlijke situatie ontstaat en wordt de leefbaarheid en veiligheid in de wijk hersteld.

Blijft u vermoedens van drugshandel melden
Een drugspand of hennepkwekerij zorgt voor een gevaarlijke situatie, niet alleen voor de bewoners van het huis, maar ook voor de omgeving. Het is daarom belangrijk dat mensen vermoedens van een hennepkwekerij, handel in drugs of andere verdachte situaties melden.

 Vermoedt u dat er in een pand een drugspand of hennepkwekerij is gevestigd? Meld het dan, dit kan bij de politie via 0900 8844 of via de meldlijn Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud