Slag om Losser komt dichterbij

Op zaterdag 1 juni is het weer zover. Dan wordt door het team van Hallo Losser de 2e editie van de Slag om Losser georganiseerd. Een uitdagende dorpsquiz die in en rondom ons dorp plaats gaat vinden.

Strijden voor eer en prijzengeld

Het evenement wordt opnieuw spannend. Er zijn excentrieke  opdrachten, uitdagende puzzels en ingewikkelde vragen. Het prijzengeld zal net als in de vorige editie voor goede doelen bestemd zijn.

Voorbereidingen al in volle gang

Het team van Hallo Losser is al druk bezig met de organisatie. Het strijdplan is al bijna klaar en de spetterende feestavond is al gepland. Op zaterdag 14 juni zal de uitslag bekend worden gemaakt en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Onze populaire plaatselijke band “WAAZ” heeft inmiddels haar medewerking toegezegd.

Binnenkort wordt bekend gemaakt wanneer de inschrijving geopend wordt. Volg daarom de info op Hallo Losser, facebook en de website.

 

Geplaatst in: Nieuws, Slag om Losser
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud