Slag om Losser gaat van start

Op zaterdag 1 juni start de 2e editie van de Slag om Losser. De populaire dorpsquiz is tot in de puntjes voorbereid en gisteravond werden bij eetcafé het Raedthuys de deelnemende teams ingelicht over de spelregels en de gang van zaken.

Eerste opdracht wekte al meteen hilariteit op

De deelnemende teams hebben een teamleider aangesteld, die voordat de Slag om Losser begint, het quizboek in ontvangst gaat nemen. Hij of zij moet echter wel verschijnen in een Sinterklaas outfit. Hoe en waarmee wordt aan het team zelf overgelaten.

Sponsoren worden bedankt en uitgenodigd

De organisatie van de Slag om Losser is bijzonder verheugd over de financiële ondersteuning van de vele sponsoren die deze dorpsquiz mogelijk heeft gemaakt. Zonder hen was de dorpsquiz niet mogelijk geweest.

Feestavond voor sponsoren en belangstellenden vrij toegankelijk

Als dank worden alle deelnemers, sponsoren en medewerkers uitgenodigd voor de grote feestavond op vrijdag 14 juni. De avond vindt plaats in het Openlucht theater Brilmansdennen en begint om 20.00 uur ( inloop 19.30 uur) en zal muzikaal worden omlijst door de Losserse coverband WAAZ.

De prijsuitreiking zal op dezelfde avond plaatsvinden en zal worden verricht door onze plaatselijke conferencier Jan Riesewijk.  Overigens heeft oud-burgemeester Cia Kroon toegezegd voorzitter van de jury te willen zijn.

Iedereen is welkom en gratis toegang

Alle inwoners van de gemeente Losser die een gezellige avond willen beleven zijn op deze avond van harte welkom. De toegang is geheel gratis.

De organisatie heeft, zoals beloofd, om een sponsor die een grote bijdrage heeft gedoneerd door middel van een promotiefilm te belonen. Het betreft dit maal Auto Reuvers.

Geplaatst in: Nieuws, Slag om Losser
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud