Skop’nboer neemt 6 luxe Schoapdiek huuskes in gebruik

Skopnboer_ingang_vol

Met een open dag heeft Camperperplaats Schop’nboer 6 Schoapdiek Huuskes in gebruik genomen. Jan en Sandra Benneker zijn in 2015 gestart met een camperplaats met maximaal 25 campers. Ze hadden een vliegende start want door de gebruikers van Campercontact.com werd Skop’nboer Erve Benneker gekozen tot Camperlocatie van het jaar 2019. De camperlocatie in Overdinkel scoort met een 9,6 het hoogst op Campercontact.com en is daarom gekozen tot de beste camperlocatie van het jaar.

Skopnboer_Jan_en_Sandra_Benneker

Toekomst
Om verder te kunnen groeien was uitbreiding nodig. Dit kon alleen door de agrarische bestemming in te ruilen voor toerisme. Na 5 jaar overleg met de gemeente is de vergunning rond. Als eerste stap zijn nu 6 luxe appartementen gerealiseerd, want regelmatig werd Jan en Sandra de vraag gesteld of ze ook slaapmogelijkheden hadden voor kennissen of kinderen van camperaars. Het zijn prachtige appartementen geworden (3 van 38m2 3n 3 van 55m2). Echter zijn ook Jan en Sandra niet ontkomen aan prijsstijgingen, want het hele bouwplan viel 35% duurder uit. De appartementen zijn nu te boeken https://skopnboer.nl/accommodaties

Skopnboer_campers

Er zijn nog meer plannen, zoals uitbreiding van het aantal camperplekken van 25 tot 49 (meer gaan er niet op) en realisatie van 6 glampingtenten.

Skopnboer_schoapdiek_huuskes_uitzicht

Aanpassing landschap
In 2022 hebben ze samen met het waterschap Vechtstromen de lage weilanden teruggegeven aan de natuur. Tevens is er nu ruimte voor waterberging en hebben ze aan de oevers verschillende soorten bomen en struiken geplant zodat zich daar vele diersoorten kunnen vestigen. Ze hebben deze nieuwe natuur An ‘n Twellenbek genoemd. De Schoapdiek huuskes kijken hierover uit en dat geeft een gevoel van rust, ruimte en gemoedelijkheid.

Luxe boerderij appertementen

Appartement beneden is 38m2
Het appartement is geschikt voor 2 personen en heeft 1 slaapkamer. De volledig ingerichte keuken heeft een kookplaat, koelkast en combimagnetron. Het appartement heeft een gezellige woonkamer met tv en een heerlijk terras dat uitkijkt over de natuur.

Skopnboer_schoapdiek_huuskes_38m2_kamer

Skopnboer_schoapdiek_huuskes_38m2_keuken

Appartement met beneden en bovenverdieping is 55m2
Geschikt voor 2 personen en bevat een slaapkamer op de bovenverdieping. Hier is tevens een extra bed op aanvraag mogelijk. Volledig ingerichte keuken met kookplaat, koelkast en combimagnetron. Het appartement heeft een gezellige ruime woonkamer met tv en een heerlijk terras dat uitkijkt over de natuur. 

Skopnboer_schoapdiek_huuskes_55m2_kamer_en_keuken

Skopnboer_schoapdiek_huuskes_55m2_kamer

 

 

Geplaatst in: Nieuws
Theo Kip
AUTEUR

Theo Kip

Ik maak deel uit van de nieuwsredactie. Plaats persberichten en volg de gemeentepolitiek.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud