Schaatsplezier voor jong & oud op IJsbaan Twente

WIEBESIETZE-20240113-104208-WSP_0476-Verbeterd-NR

Kom jij deze winter ook het schaatsplezier ervaren in Twente? 7 dagen per week worden er schaatslessen aangeboden door de Sven Kramer Academy Twente. Er zijn schaatslessen voor jeugd en volwassenen met op zaterdag zelfs een uurtje waar alle leeftijden tegelijk les hebben. Ideaal om met het hele gezin te genieten van deze prachtige sport! Ook frameschaatsen wordt door de Sven Kramer Academy aangeboden, zodat alle doelgroepen, dus ook kinderen met een beperking, het plezier van schaatsen kunnen laten ervaren.

Tijdens de schaatslessen staat plezier voorop! Er is een uniek lesplan ontwikkeld door Sven en zijn team. Iedere les staat er een ander thema centraal uit het multidisciplinaire lesplan waarbij langebaan, shorttrack, kunstschaatsen en ijshockey worden behandeld. Volwassenen kunnen (beter) leren schaatsen of het stukje zelfvertrouwen terugkrijgen wat ze nu missen op het ijs. Of je nou beginnend of gevorderd bent, iedereen is welkom.

Het nieuwe seizoen start vanaf 5 oktober. Er kan worden inschreven voor een half seizoen (9 lessen) of een heel seizoen (18 lessen). De inschrijving voor het nieuwe seizoen staat open. Wacht niet te lang, want vol = vol! Bekijk voor meer informatie of om je gelijk in te schrijven de website: https://svenkrameracademy.nl/twente/

Geplaatst in: Nieuws
Theo Kip
AUTEUR

Theo Kip

Ik maak deel uit van de nieuwsredactie. Plaats persberichten en volg de gemeentepolitiek.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud