Rioolwerkzaamheden Kerkstraat Losser

Op maandag 15 april werkt Hamers Leidingtechniek tussen 07.00 en 19.00 uur aan het riool in de Kerkstraat in Losser. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Roberinkstraat en de Raadhuisstraat. Er moeten een aantal voertuigen (vrachtauto’s en bussen) op straat parkeren om bij de rioolputten in de straat te kunnen. Om de werkzaamheden veilig te laten verlopen wordt het stuk Kerkstraat tussen de Roberinkstraat en de Raadhuisstraat afgesloten voor auto- en vrachtverkeer.

Wat gaan er gebeuren?
Hamers Leidingtechniek relint een deel van de riolering in de Kerkstraat. Dit is een methode waarbij ze zonder te graven een nieuwe binnenwand in de rioolbuis aanbrengen. Hierdoor gaan de rioolbuizen weer jaren mee. Ze doen dit omdat bij de rioolinspectie is gebleken dat het riool aan onderhoud toe is.

Bereikbaarheid
U kunt te voet of met de fiets via de stoep om de werkzaamheden heen. Zo kunt u ook de aanliggende woningen en winkels bereiken.

Parkeert u uw auto aan dit deel van de Kerkstraat? Dan wordt u verzocht die voor 07:00 uur op 15 april a.s. te verplaatsen.

Voor het doorgaand auto- en vrachtverkeer wordt een omleiding ingesteld via de Brinkstraat en de Teylersstraat.

Het bestemmingsverkeer in de Kerkstraat, dat normaal de verplichte rijrichting moet volgen, volgt voor één dag de rijrichting van de Roberinkstraat in tegenovergestelde richting. Dit betekent dat de rijrichting eenmalig van de Kerkstraat naar de Brinkstraat zal zijn. Dit wordt met tijdelijke bebording ook aangegeven.

Geplaatst in: Gemeente, Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud