Prijswinnaars Brueghel bijna allemaal bekend

Tijdens het Bruegheliaan festijn werd er bij de  stand van Hallo Losser aan de bezoekers gevraagd om mee te doen aan voorspellingen. Zo kon men de eerste sneeuwval voorspellen (gelukkig nog niet aan de orde), het aantal spekjes in een grote glazen koker raden en punten verzamelen bij het cornhole spel.

Spekkies
Het raden van het aantal spekkies in de glazen koker bleek vooral bij de kinderen enorm in trek.

Maar liefst 78 kinderen waagden een gokje. Uiteindelijk bleek de 10-jarige Kai Klieverik uit Oldenzaal het bijna goed te hebben gezien. Met zijn voorspelling van 865 zat hij er uiteindelijk maar 3 naast. Daarom was de prijs, een waardebon van 25 euro, voor hem.

Sylvia Sterkenburg wint de volwassenenprijs

De prijs voor de volwassenen werd toegekend aan degene die de  vaardigheden en voorspellingen  het best had ingevuld. En dat bleek Sylvia Sterkenburg te zijn.

De gewonnen prijs was een gratis inschrijving voor de komende Slag om Losser op 30 augustus 2025. Sylvia was bijzonder blij met haar prijs omdat zij heel mooie herinneringen had overgehouden aan de laatste editie van de Slag om Losser.

Het team van Sylvia, het Honk, zal zeker weer van de partij zijn bij de volgende Slag om Losser.

Eerste sneeuwval laat nog even op zich wachten

Liefst 331 formulieren met de verwachte eerste sneeuwval in de komende maanden werden tijdens de Brueghel bij de stand van Hallo Losser ingeleverd. Zodra dit duidelijk is, zal de uitslag via Hallo Losser bekend worden gemaakt.

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud