Oranje Boven in Losser op 27 april

Het wordt een gezellige boel op zaterdag 27 april in het centrum van Losser. De Boerenmarkt en de Oranje activiteiten zorgen voor veel gezelligheid. Het Oranje Comité en de organisatie van de streekproductenmarkt hebben de handen ineen geslagen. De winkels zijn open, de terrassen van de plaatselijke horeca zijn gezellig aangekleed en op het Raadhuisplein leven de kids zich uit tijdens de Koningsspelen.

’s Ochtends worden de gedecoreerden ontvangen uit de gemeente Losser bij ’t Lossers Hoes, waarna een aubade volgt. Na het hijsen van de nationale driekleur barst het feestgeweld los. Tot 16 uur is er voor de kids een hoop te doen: lekker op de springkussens of klauteren op de stormbaan. Doe mee aan de bungeerun en sweeper of leef je uit in de pannakooi en er is nog veel meer te beleven. Hier en daar klinkt een muzikale noot. Oranje voert de boventoon.

Heerlijke, verrassende en originele producten
Koningsdag wordt pas echt compleet met een bezoekje aan de streekproductenmarkt. Er is zoveel te doen in het dorp, dat je bijna vergeet dat de Boerenmarkt er is. Tientallen kramen staan er deze keer paraat, met nu ook weer nieuwe en verrassende deelnemers. Lekker proeven, neuzen, beleven en kiezen. Een kleine greep uit wat men kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijde bloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, cadeau-ideeën, kinderkleding, (paas)decoratie en brocante & curiosa. Tussendoor heerlijk lunchen of een borrel na afloop in een van de gezellige Losserse horeca maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard. Geniet van de ter plekke gebakken tuffelpannenkoeken. Of haal een lekkere verse gehakbal of een geurig kopje soep.

Waar en wanneer? Zaterdag 27 april: 9.00 – 16.00 uur in het centrum van Losser

www.centrumlosser.nl

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud