Ondernemer Marcel de Jong overleden

Marcel de Jong van Primera Marcel in Losser is afgelopen donderdag overleden. Hij is 65 jaar geworden.

Marcel was een geboren en getogen Lossernaar en een ondernemer in hart en nieren. Hij was nauw betrokken bij de Losserse gemeenschap. Niet alleen als voorzitter van Centrum Management Losser (CML). Ook organiseerde hij evenementen in het muziektheater en was hij Prins van Losser. Marcel was ook actief betrokken bij het carnaval in onze gemeente.

Marcel wist de publiciteit te halen als hij dat nodig vond. Bijvoorbeeld tijdens corona, toen hij ondernemend Nederland opriep de winkel 1 dag uit protest te openen. 

In een interview met Tubantia in 2022 gaf hij een voor hem typerend antwoord op deze vraag: Zie jij jezelf ooit vertrekken uit het dorp?

„Nee, ik heb een hart voor Losser. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat er reuring blijft binnen het dorp, dat mensen blijven komen. En daar ben je als gemeente, inwoners en ondernemers samen verantwoordelijk voor. Het is mooi dat de leus ‘Koop lokaal’ na corona is blijven hangen. Zonder winkels is de leefbaarheid in een dorp ver te zoeken.”

Losser verliest een gedreven ondernemer. Zijn familie moet afscheid nemen van een echtgenoot, vader en opa. Daarmee wensen wij ze veel sterkte.

Foto: Primera Marcel

Geplaatst in: Nieuws
Peter Langela
AUTEUR

Peter Langela

Ik woon in Losser, samen met mijn vrouw Karin en onze hond Tara. Mijn hobbies zijn koken (vegan), wandelen, reizen en moderne technology. Ik ben ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec.istart.nl. Ik ben lid van de nieuwsredactie van Hallo Losser en ik ben tevens bestuurslid.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud