Nieuwe verkeerscursussen in najaar 2024

Gemeente Losser zet in op verkeersveiligheid voor ouderen en scootmobielgebruikers

De gemeente Losser blijft werken aan verkeersveiligheid en biedt in het najaar van 2024 weer gratis cursussen aan voor zowel automobilisten als scootmobielgebruikers. De cursussen, georganiseerd in samenwerking met Tref-ik verkeersadvies, zijn bedoeld om kennis van verkeersregels op te frissen en praktische vaardigheden te verbeteren.

Rijvaardigheidscursus Auto

Deze cursus is speciaal gericht op bestuurders van 50 jaar en ouder die al jaren met plezier autorijden, maar mogelijk behoefte hebben aan het opfrissen van de nieuwste verkeersregels en rijtechnieken. De cursus omvat een theoriegedeelte over actuele verkeerssituaties en een praktijkrit met een erkend instructeur in de eigen auto van de deelnemer.

Datum theorie: Dinsdag 26 november 2024, 11:00 uur
Locatie: Stichting MAN, Nilantspad 3, Losser
Deelnamekosten: Gratis voor inwoners van Losser
Aanmelden: Stuur een e-mail naar  of klik op deze link aanmelden
Maximaal aantal deelnemers: 30 (acceptatie op volgorde van aanmelding)


Scootmobielcursus

De Scootmobielcursus richt zich op veilige deelname aan het verkeer. Gebruikers leren tijdens de cursus omgaan met verkeerssituaties en hun voertuig. Doel is om de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen in het verkeer te vergroten.

Datum: Dinsdag 26 november 2024
Locatie: Stichting MAN, Nilantspad 3, Losser
Deelnamekosten: Gratis voor inwoners van Losser
Aanmelden: Stuur een e-mail naar of klik op deze link Scootmobielcursus

Gratis cursussen

Beide cursussen worden gratis aangeboden door de gemeente Losser om zo de verkeersveiligheid voor jong en oud te bevorderen. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud