Nieuwe eigenaar KO-Auto’s in Overdinkel

Garagehouder Lowie Kellerhuis (58) geeft na ruim 35 jaar het stokje over aan zijn neef Erwin Barelds (36). Erwin Barelds is sinds 1 januari 2024 eigenaar van KO-Auto’s. Erwin heeft jarenlang ervaring opgedaan bij Bolk transport als technisch specialist op het gebied van Daf trucks en Renault bedrijfswagens. Erwin neemt de bedrijfsvoering over. Lowie Kellerhuis zal zich nog bezig houden met de handel. Ook blijft hij bezig met (om)bouw van campers en aanhangers.

Hoe het begon
Lowie begon rond 1985 bij boer Willem van de Klomp op het erf in een kapschuur. In 1989 is Lowie voor zichzelf begonnen op de Pol. Lowie Kellerhuis heeft met zijn garage op diverse plekken in Losser gezeten. Hij wilde kwaliteit leveren zodat hij tevreden klanten had. Neef Erwin wil dat voortzetten.

Ambitie
Erwin Barelds is geschoold in moderne autotechnieken zoals diagnose en airco. Samen met zijn medewerkers Remco Beld en Theo Gerard kunt u bij KO-Auto’s terecht voor alle automerken. Het bedrijf is gevestigd aan de Hoofdstraat 24a in Overdinkel (voorheen zat hier Bolhaar bussen).

 

Geplaatst in: Nieuws, Overdinkel
Theo Kip
AUTEUR

Theo Kip

Ik maak deel uit van de nieuwsredactie. Plaats persberichten en volg de gemeentepolitiek.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud