Nieuw seizoen muziekkoepel Overdinkel

Ook dit jaar is het bestuur van de Stichting muziekkoepel Overdinkel erin geslaagd een  gevarieerd jaarprogramma op de planken te plannen. In de muziekkoepel aan de Spinnersweg zullen dit jaar weer honderden muzikanten en zangers hun talenten laten zien en horen aan het Overdinkelse publiek.

Overzicht optredens in 2024

 • 24 april : Classixx Live Band Een voor Overdinkel nieuwe band zal de opening verrichten van het seizoen 20224, de Classixx Live Band. Deze uit Hengelo afkomstige vijfkoppige band speelt nummers uit de jaren  ’60,  ‘70 en ‘80.
 • 1 mei : Oldenzaalse Smartlappenzanger  Een repertoire van liederen met een lach en een traan is te horen tijdens het optreden van de Oldenzaalse Smartlappenzangers. Zij verzorgen een gezellige avond met liederen die iedereen luidkeels kan meezingen.
 • 14 mei : Martinikoor :  Zij zorgen voor een zangtechnisch hoogstaand concert met liederen uit Rusland, Duitsland en natuurlijk ook Nederland.
 • 30 mei : Intomusic  Het koor heeft een breed repertoire, van vrolijk en ritmisch tot stemmig en soms een beetje klassiek. Op 30 mei zijn zij te gast op de planken van de koepel.
 • 5 juni : Driland Bigband : Zes dagen later kunnen de toeschouwers swingen. De Driland Bigband is niet van één markt thuis (jazz), ook de blues en rock and roll worden ook niet geschuwd.
 • 20 juni : Slagwerkgroep Crescendo : De musici uit Overdinkel verzorgen een  afwisselende show waarbij slagwerk, percussie, drums en trommels centraal staan.
 • 27 juni : Saxofoonkwartet KRA:S!  Het kwartet beschikt over een mooi afwisselend repertoire:  van klassiek tot pop, van Piazolla tot Deep Purple en alles waar daar tussen ligt.
 • 4 juli : Montana Het koor Montana kon door omstandigheden vorig jaar helaas niet optreden. Maar dit jaar zijn ze van plan om op  4 juli te schitteren met een gevarieerd programma, van musical- en gospelliederen tot populaire- en klassieke liederen.
 • 8 juli : Bigband Losser Bigband Losser zal als vanouds de dorpsgenoten trakteren op jazz van vroeger en van nu, met een jonge en zeer enthousiaste dirigent.
 • 18 juli : Accordeonorkest Losser  Vele bekende als ook onbekende muziek is dan te horen onder leiding van Frans Breukers.
 • 19 september : Muziekvereniging Concordia fungeert dit seizoen als uitsmijter. Dit vertrouwd fanfarekorps, dat vanaf 1998 al optreedt op de koepel, zal met al haar geledingen aan de dorpsgenoten laten zien wat zij te bieden heeft.

Alle optredens beginnen om 19:30 uur.

Geplaatst in: Nieuws, Overdinkel
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud