Motortoertocht van de brandweer voor de 22e Keer van start

Zondag 2 juni is het weer zover: de jaarlijkse motortoertocht van de brandweer start voor de 22e keer vanuit de kazerne van brandweer Gronau. Deze populaire toertocht wordt georganiseerd door de Motor Bikes Brandweer Twente (MBBT).

Harry Boers, voorzitter van de MBBT, verwacht dat er ongeveer 100 collega’s van de brandweer, politie en gemeenten aan de tocht zullen deelnemen. De route begint in Gronau, voert door het schilderachtige Teutoburgerwoud en eindigt aan de brandweerkazerne in Losser, waar de deelnemers samen zullen komen voor een gezellige barbecue en napraten over de tocht.

Stephan Wevers, regionaal commandant van de brandweer Twente, en Marco van Schelve, leider van de brandweer Gronau, benadrukken het belang van dit soort gezamenlijke activiteiten. “Bij een daadwerkelijke inzet is het ontzettend belangrijk dat de mensen elkaar kennen en vertrouwen,” aldus Wevers. Van Schelve voegt toe: “Deze motortoertocht zorgt ervoor dat de collega’s elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten en beter leren kennen.”

De organisatie kijkt uit naar een geslaagde en verbindende dag voor alle deelnemers.

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud