Martiniruiters krijgen cheque van de LOC voor aanschaf LED-verlichting

Martiniruiters overhandiging cheque LOC

De Martiniruiters kijken terug op een succesvolle en gedenkwaardige maand september. Het weekend van 31 augustus en 1 september waren zij zoals altijd aanwezig tijdens het Bruegheliaans Festijn. Kinderen konden voor een kleine bijdrage een veilig ritje maken op Marti de Hengst, het opblaasbare rodeopaard. De verkoopkraam met paard rijkleding en accessoires trok veel kijkers en er werd veel verkocht.

In het weekend van 7 en 8 september vonden er in de Martinihoeve aan de Oaleweg wederom officiële KNHS dressuurwedstrijden plaats. Door de vele aanmeldingen was er zelfs een wachtlijst. Op de zondag waren er Bixie wedstrijden voor de kleine ruiters waarbij er zelfs deelnemers waren uit Duitsland. Steeds meer ruiters uit de regio weten de weg te vinden naar de wedstrijden van de Martiniruiters in Losser.

Traditiegetrouw vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen weer plaats in het laatste weekend van september. Hierbij werd gestreden voor de kampioensplaatsen op de onderdelen dressuur, springen en mennen. Tijdens de clubkampioenschappen mocht voorzitter Jan Spiele van de Martiniruiters uit handen van de Losserse Ondernemers Club een cheque in ontvangst nemen van € 923,00 voor de aanschaf van led-verlichting. Hiermee is weer een mooie stap gezet in het verduurzamen van de accommodatie en wordt er een bijdrage geleverd in het verduurzamen van Losser. De Martiniruiters zijn de LOC vanzelfsprekend erg dankbaar voor deze prachtige bijdrage.

Aansluitend vond er voor de leden een gezellig samenzijn met barbecue plaats om het 40-jarig bestaan te vieren.

Met een groeiend aantal leden en een volle activiteitenkalender zijn de Martiniruiters na 40 jaar nog steeds springlevend!

Benieuwd naar de Martiniruiters? Kijk gerust op www.martiniruiters.nl

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud