Lustrum editie Funny days opnieuw daverend succes

Zaterdagmiddag 20 april hebben Ferdie de Boer en zijn echtgenote Tiny voor de vijfde opeenvolgende keer een feestelijke middag voor de Twentse Zorg centra kunnen organiseren. Openluchttheater Brilmansdennen was ook nu weer “the place to be” voor de vele geselecteerde bezoekers. Hoewel de weergoden duidelijk anders van plan waren, bleef het toch grotendeels droog. Bewoners van de Losserhof, Het Bouwhuis, Avelijn en ’t Winlo waren de dankbare gasten van dit grandioze evenement. 

Veel vrijwilligers
Van Losser tot aan Almelo iedere bezoeker genoot volop. Ernaar gevraagd, wil Ferdie maar wat graag kwijt dat de grote kracht en het welslagen van een middag als deze, mede te danken is aan de inzet van heel veel vrijwilligers. Of het nu gaat om de hulptroepen, als altijd onontbeerlijk bij de mobiliteit van de bezoekers, of de mensen van de organisatie en begeleiding allen deden ze hun uiterste best.

Gevarieerd programma
Het programma was volgend bekend recept wederom zeer gevarieerd. De aftrap, rond één uur, was voor rekening van de damesgroep Double2, direct gevolgd door een optreden René Karst. Als beroeps muzikant wist hij de uitgelaten stemming nog verder op te voeren. Het enthousiasme en de aanstekelijke deelname van de bezoekers, zorgden van het begin af aan voor uitgelaten en feestelijke tafrelen bij alle aanwezigen. Vervolgens was het aan de Twentse Toppers, opnieuw de dames van Double2 en parodieartiest “Oet oe Bolleke” om de vaart er in te houden. Het mag gezegd worden, zonder uitzondering zijn ze allemaal hierin volledig geslaagd. Het slotakkoord van deze topmiddag was in handen van Cover band Waaz uit Losser. Ook zij waren weer de lievelingen van het publiek. De presentatie van de middag was in handen van Luc en Thijs. Deze mannen spraken de taal van de bezoekers en loosden alle deelnemers op voortreffelijke wijze door het programma. Of het nu ligt aan de inzet van de artiesten of aan hun eigen gulheid, het was gewoon weer top volgens het altijd bescheiden echtpaar Ferdie en Tiny de Boer. Opnieuw ééntje om in te lijsten zoals door deelnemers en bezoekers unaniem wordt benadrukt.

De mensen konden zich door de dames Danique en Anja naar wens en kleurrijk laten schminken. De verzorging van de inwendige mens was voor rekening van Opperman catering en Alfred Gerritsen met z’n poffertjes kraam. Van der Poel IJs uit Hengelo verzorgde op sublieme wijze het dessert. Brilmansdennen regelde als vanzelf de verkoop van de consumpties. Al met al een zeer geslaagde middag voor een select, maar uiterst dankbaar gezelschap dat ook dit jaar weer genoot van hun hoogtepunt van het jaar.

Geplaatst in: Evenementen, Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud