Lossernaar Herwie Oortman (73) overleden

Herwie Oortman is donderdag overleden. Herwie was onder meer voorzitter van de KVV Losser en van het Bruegheliaans Festijn en secretaris van Burgerforum Losser.

Herwie was van 2001 tot 2006 voorzitter van KVV Losser en heeft in die tijd een belangrijke rol vervuld in het professionaliseringsproces van de voetbalclub.

Bruegheliaans Festijn

Herwie werd in 2020 ook voorzitter van de stichting Bruegheliaans Festijn. Onder zijn leiding zijn er belangrijke zaken voor het Festijn veranderd en zijn er ervaren nieuwe mensen aangetrokken.

Burgerforum

Herwie was zeer betrokken bij de plaatselijk politieke partij Burgerforum. Gedurende enkele jaren vervulde hij de functie van secretaris en bleef daarna trouw lid van de partij.

Markante persoonlijkheid

Met het overlijden van Herwie verliest Losser een markante persoonlijkheid. Hij zal dan ook in vele kringen gemist worden.

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud