Koningsdag en Boerenmarkt heel gezellig

Het weer zat gelukkig mee en  mede daardoor werd het een heel druk bezochte en gezellige Koningsdag. De kinderen hadden veel plezier op het Raadhuisplein en alle terrassen zaten tot laat in de middag propvol.

Veel kindervreugd op Raadhuisplein

Het hele Raadhuisplein was volledig bezet met allerlei speelattributen waardoor de kinderen er veel plezier aan beleefden.

 

Boerenmarkt liftte mee met de grote belangstelling

Ook de Boerenmarkt mocht zich verheugen op grote belangstelling. Behoudens de gebruikelijke aanwezige kramen was er dit keer ook een plaats gereserveerd voor Oekraïense gerechten. Een familie uit het Oost-Europese land, woonachtig in Losser,  had allerlei gerechten klaargemaakt en lieten de bezoekers kennis maken met de eettradities uit hun land.

 

Oranje Comité en het Centrum Management Losser stonden weer borg voor een bijzonder geslaagde Koningsdag

Al vroeg (09.30 uur) werden de gedecoreerden uit de gemeente Losser in het Lossers Hoes ontvangen, waarna muziekvereniging  Excelsior een muzikale Aubade ten gehore bracht, gevolgd door een toespraak van burgemeester Kok, waarna de festiviteiten konden beginnen.

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud