Keurig Advies helpt bij de energietransitie in Losser

Erik Keur van Keurig Advies

De energietransitie is voor veel Lossernaren een belangrijk onderwerp. Het maken van de juiste keuzes op het gebied van verduurzaming kan echter complex zijn. Erik Keur, eigenaar van Keurig Advies in Losser, biedt helder advies over verschillende mogelijkheden zoals zonnepanelen, laadpalen, energiecontracten, warmtepompen en airco’s. Hallo Losser ging op bezoek.

Expertise en Onafhankelijk Advies

Keurig Advies is in 2018 opgericht door Erik Keur, die een achtergrond heeft in energiecontracten en verduurzaming. Het bedrijf is uitgegroeid tot een team van acht medewerkers en richt zich op het adviseren en installeren van duurzame oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. “Wij bieden onafhankelijk advies en helpen klanten bij het maken van weloverwogen keuzes,” aldus Keur.

Onzekerheid in de markt

De huidige energiemarkt is turbulent, wat voor veel onzekerheid zorgt bij consumenten. Erik Keur legt uit: “Veel mensen weten niet precies wat de beste stap is. De schommelingen in de energiekosten en de complexiteit van subsidies voor terugleveren maken het moeilijk om beslissingen te nemen. Wij helpen onze klanten om door deze onduidelijkheden heen te kijken en de beste oplossingen te vinden voor hun situatie.”

Zonnepanelen en meer

Zonnepanelen zijn een veelbesproken keuze, maar Keur benadrukt dat er meer opties zijn die het overwegen waard zijn. “Middels een nieuw actueel inzicht kunnen we met bepaalde energiecontracten er bijvoorbeeld voor zorgen dat consumenten niet meer hoeven te betalen voor de teruglevering, dit is ook interessant voor mensen die al in het bezit zijn van zonnepanelen” zegt hij. “Het gaat erom een totaalplaatje te bieden dat past bij de specifieke behoeften van de klant.”

Kwaliteit en service

Een belangrijk aspect van de dienstverlening van Keurig Advies is het persoonlijke contact en maatwerkadvies. “We komen bij de mensen thuis om de situatie te bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit adviesgesprek is kosteloos,” vertelt Keur. Het bedrijf werkt samen met diverse partners om een breed aanbod aan verduurzamingsopties te kunnen bieden.

Toekomstgericht

De ontwikkelingen in de duurzame technologie gaan snel, en Keurig Advies blijft op de hoogte van de laatste trends en innovaties. “Er zijn nu al omvormers en accuopslagsystemen die zorgen dat je optimaal gebruik maakt van je opgewekte energie,” zegt Keur. “Dit soort innovaties maken het nog aantrekkelijker om nu te investeren in verduurzaming.”

Keurig Advies biedt de inwoners van de gemeente Losser een betrouwbare partner in de energietransitie. Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek, kunt u contact opnemen met Erik Keur en zijn team. De website van Keurigadvies is www.keurigadvies.nl.

Keurig Advies

Geplaatst in: Nieuws
Peter Langela
AUTEUR

Peter Langela

Ik woon in Losser, samen met mijn vrouw Karin en onze hond Tara. Mijn hobbies zijn koken (vegan), wandelen, reizen en technologie. Ik ben bezig met het schrijven van een kookboek over plantaardig koken. Naast het ondernemerschap werk ik als business developer en start-up coach voor Universiteit Twente, Novel-T en imec.istart.nl. Voor Hallo Losser ben ik bestuurslid en nieuwsredacteur.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud