Jubileumactiviteit Scouting Teylersgroep op Boerenmarkt

Teylers-welpen-2024

Op zaterdag 28 september staat Scouting Teylergroep in het teken van het jubileumjaar op de Boerenmarkt in Losser. Op het Teylersplein, tussen De Oude Apotheek en Grand Café Smit, zullen leuke activiteiten voor kinderen worden georganiseerd.
Het Teylershuis in het centrum van Losser is de plek waar het 60 jaar allemaal begon voor de Teylersgroep. Op deze historische plek is vorig jaar een speciale jubileumboom geplant. Als afsluiter van het jubileumjaar wil de Losserse scoutinggroep graag iets leuks organiseren voor kinderen uit Losser en omgeving.

Teylers-verkenners-2024
De Rowans en Sherpa’s, speltak voor de leeftijd van 15 t/m 18 jaar, pionieren samen met de leiding een grote familieschommel die op het Teylersplein wordt opgebouwd.
Kinderen die langskomen mogen ook zelf iets lekkers klaarmaken boven het kampvuur. Iedereen mag gratis meedoen (ouders blijven wel zelf verantwoordelijk voor hun kind i.v.m. de drukte). De reguliere opkomsten in de Zandbergen komen die dag te vervallen. Natuurlijk zijn ook alle jeugdleden die dag van harte welkom bij onze stand.
Kom dus gezellig langs tussen 10:00 en 16:00 uur op de hoek van de Brinkstraat en Teylersstraat.

Op avontuur in de natuur?
Natuurlijk mogen kinderen ook altijd een keer komen kijken tijdens een opkomst bij het clubgebouw aan de Grensweg in de Zandbergen. Momenteel zijn de Bevers op zoek naar kinderen in de leeftijd van van 4,5 tot 7 jaar, die het leuk vinden om lekker buiten in de natuur te spelen op zaterdagen van 11.00 uur tot 13.00 uur. Beleef de mooiste avonturen en gezellige spelmiddagen en leer spelenderwijs samenwerken in de prachtige omgeving van de Zandbergen.

Teylers-boerenmarkt-2024-liggend
Vraag op de boerenmarkt gerust iemand van de leiding naar meer informatie of kijk op Teylersgroep.nl voor informatie over de verschillende speltakken en opkomsttijden.

Theo Kip
AUTEUR

Theo Kip

Ik maak deel uit van de nieuwsredactie. Plaats persberichten en volg de gemeentepolitiek.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud