Je kunt weer padel spelen in Losser

De tennissers, die in de winter in de tennishal gespeeld hebben zijn weer buiten gaan tennissen.https://www.playside.nl Daarmee is de tennishal weer beschikbaar voor een potje padel. Sinds deze week zijn de 3 mobiele banen weer gereed. Je kunt er elke dag, 7 dagen in de week padellen van 9 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds.

Ervoor of erna kun je een drankje nuttigen in de kantine van LTC. De mobiele padelbanen staan er tot medio september. Playside padel ziet jullie graag verschijnen en speciaal voor onze lezers is er in mei een korting van 25% op de baanhuur met de kortingscode: HALLO_LOSSER

Reserveren van een baan kan via www.playside.nl. Bij het reserveren is het mogelijk om padelrackets te huren en/of padelballen te kopen. Dit verzorgt Hassing Sport.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud