Inschrijfdatum Slag om Losser verlengd

De inschrijfdatum voor de Slag om Losser op 1 juni a.s. is verlengd tot 10 mei 2024.  Inmiddels hebben zich al behoorlijk veel teams aangemeld, maar er is nog plaats voor nieuwe inschrijvingen.

Slag om Losser leuk, spannend en creatief.

Dit spectaculaire evenement speelt zich af in het centrum van Losser. Het is een dorpsquiz voor familie, buren of vrienden, waarbij het prijzengeld naar goede doelen zal gaan.

Geen sportief evenement

De slag om Losser is er voor alle leeftijden. Daarom zullen er geen sportieve prestaties worden gevraagd ,zodat iedereen mee kan doen d.m.v. kennis, vaardigheid, handig – of slimmigheid.

Op Hallo Losser is een speciale pagina beschikbaar met informatie over de Slag om Losser. Deze pagina is te vinden via het menu van Hallo Losser of via de link: hallolosser.nl/deslagomlosser

Schroom niet, zoek een leuk team bij elkaar en doe mee. Het wordt echt heel gezellig!

Op vrijdag 14 juni worden alle deelnemende teams uitgenodigd op de feestavond in het Openlucht theater waar de uitslag bekend zal worden gemaakt. De avond wordt muzikaal omlijst door de Losserse coverband WAAZ.

 

Geplaatst in: Nieuws, Slag om Losser
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud