Indrukwekkend afscheid burgemeester Cia Kroon

Na 6 jaar het ambt van burgemeester van Losser te hebben bekleed, nam Cia Kroon op dinsdag 6 februari afscheid van de gemeentelijke politiek. Zoals bekend had Cia Kroon zelf het initiatief genomen om zich mede door eerdere gezondheidsproblemen niet beschikbaar te stellen voor een 2e termijn.

Afscheidsreceptie druk bezocht

Het heeft Cia Kroon niet ontbroken aan populariteit. In die zin was het dan ook niet verwonderlijk dat de receptie bij Grand Cafe Smit massaal werd bezocht. Vooraf zorgde de brandweer Losser voor een onverwacht bezoek want kort voor 14.00 uur werd Cia thuis verrast door een bezoek van de brandweer Losser die haar met de spiksplinternieuwe tankautospuit naar het “Lossers Hoes” bracht. Daar nam ze afscheid van het personeel van de gemeente.

Drukke afscheidsreceptie gaf veel voldoening

De receptie vond plaats in een stijl die helemaal bij haar past .  Ongedwongen, feestelijk en vrolijk naar een ieder. De grote opkomst is een bevestiging  voor de populariteit van onze burgermoeder. Altijd attent bij jubilea, aanwezig bij presentaties en altijd aanspreekbaar. Tijdens de toespraken door collega-burgemeesters uit Hengelo en Bad Bentheim werd Cia geprezen om haar inzet en kwaliteiten.

Veel waardering van burgerij

Daarna was het aan de inwoners, ondernemers, familie en vrienden om samen  met Cia te proosten  op de gezondheid en op de periode als burgemeester van Losser.

 

 De waardering was uiteindelijk duidelijk zichtbaar toen de gasten na de gezellige receptie huiswaarts keerden.

 

 

 

 

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud