Huldiging jubilarissen Iphitos

Tijdens de algemene ledenvergadering op 21 maart zijn Riekus Lensen, Bert Voerman en Marcel Hesselink gehuldigd.

Riekus Lensen werd gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Hij heeft o.a. vele jaren deel uitgemaakt van het WOC. Op dit moment is Riekus nog betrokken in de initiatiefgroep voor de te realiseren fitnessruimte en tevens actief als assistent trainer.

Bert Voerman is al ruim 40 jaar lid van Iphitos. Op bestuurlijk vlak is Bert erg actief geweest. Iemand met een groot hart voor de atletiek. Op dit moment is hij ook nog actief als jurylid en starter.

Jubilaris Marcel Hesselink werd ook gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Ook Marcel is een atletiekman in hart en nieren. Hij heeft zich op vele fronten ingezet voor Iphitos (o.a. atletiektrainer, jurylid, loopmaatje). Binnen de stichting MAN maakt Marcel zich nog steeds verdienstelijk als penningmeester.

Voorzitter, Maarten Kuipers, feliciteerde de jubilarissen en bedankte ze voor hun jarenlange inzet. De huldiging van deze leden was een mooi sluitstuk van de algemene jaarvergadering 2023.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud