Hallo Losser presenteert De Slag om Losser 2025 tijdens Brueghel

Tijdens het Bruegheliaans Festijn heeft Hallo Losser weer een stand aan de Raadhuisstraat waar iedereen informatie kan krijgen over de dorpsquiz De Slag om Losser 2025. Ook zal de datum van deze populaire dorpsquiz bekend worden gemaakt. 

Een onderdeel van op de stand is het spel Cornhole waarmee een gratis ticket voor deelname aan De Slag om Losser 2025 te winnen is.  Daarnaast kunnen bezoekers van de stand ook deelnemen aan de traditionele sneeuwvoorspelling. Nieuw dit jaar is het raadspel “Spekjes Raden”, waar deelnemers moeten inschatten hoeveel spekjes er in een buis zitten. Ook hierbij zijn prijzen te winnen.

De stand van Hallo Losser biedt niet alleen spelplezier, maar ook een informatief kijkje achter de schermen van het nieuws- en informatieplatform. Vrijwilligers van het platform zijn aanwezig om te vertellen over hun werk en de mogelijkheden om bij te dragen aan dit succesvolle initiatief. Hallo Losser is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen meewerken als fotograaf, redacteur, verslaggever, podcast host of in een ondersteunende rol. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend melden bij de stand.

De stand van Hallo Losser is te vinden aan de Raadhuisstraat tegenover Wigger Mode.

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud