Geslaagd optreden jeugd muziekvereniging Concordia Overdinkel

Afgelopen zondag liet de jeugd van muziekvereniging Concordia tijdens de voorspeelmorgen in ’t Muziekhoes hun talent zien aan het publiek. Ouders , opa‘ s, oma‘ s, en andere belangstellenden zaten op het puntje van hun stoel om niets te missen van de muzikale prestaties van de jeugdige muzikanten. Voor sommige muzikanten was het zelf hun eerste optreden.

Voor een volle zaal speelden de blokfluitgroep o.l.v. Mendy ten Veen, de jeugddrumband o.l.v. Norbert Bruins de leerling muzikanten en drummers o.lv. Jelle Bruins en het beginnersorkest o.l.v. Nienke Langkamp de sterren van de hemel om hun muzikale vorderingen te kunnen laten horen.

Na afloop van deze geslaagde morgen kregen de muzikanten dan ook een daverend en welverdiende staande ovatie.

Een bekend spreekwoord luidt: De jeugd heeft de toekomst. Concordia kan met zo’n mooie groep jeugdleden dus met veel vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Mocht jezelf interesse hebben gekregen om je aan te melden als jeugdlid, of als muzikant van Muziekvereniging Concordia kijk dan voor meer info op onze website. www.concordia-overdinkel.nl

Geplaatst in: Nieuws, Overdinkel
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud