Foto-exposities van Fotocollectief Dinkelshoot in Overdinkel en Losser

Momenteel zijn in de gemeente Losser twee exposities te zien van Fotocollectief Dinkelshoot. De grootste is te zien in het Trefhuus in Overdinkel, de kleinere in Steenfabriek de Werklust in Losser. De fotografen zijn vrij gelaten in hun keuze waardoor de onderwerpen van de foto’s heel divers zijn. De expositie in het Trefhuus is te bezoeken gedurende de openingstijden van het Trefhuus,. De foto’s zijn te zien tot begin september. De foto’s in de Steenfabriek zijn te bekijken van donderdag t/m zondag van 13.00-16.30 uur. Deze expositie duurt tot begin oktober.

Wat is Fotocollectief Dinkelshoot?
Fotocollectief Dinkelshoot is een fotoclub van ongeveer 30 amateurfotografen, onder wie zeer ervaren, maar ook minder ervaren fotografen. Doel van het collectief is het delen van kennis en ervaring op het gebied van fotografie zodat alle leden hun technische en creatieve vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Naast de maandelijkse bijeenkomsten vinden er regelmatig activiteiten binnens- en buitenshuis plaats waarbij vaak speciale aandacht naar één of meerder aspecten van de fotografie uitgaat. Ook worden er regelmatig gastsprekers uitgenodigd.

Wil je ook mooie(re) foto’s leren maken?
Vind je het leuk om te fotograferen met een systeemcamera of een spiegelreflexcamera en wil je nog mooiere foto’s leren maken? Hou je van fotograferen en vind je het leuk om deze hobby met andere enthousiastelingen te delen? Stuur dan een mailtje naar . Je wordt dan uitgenodigd voor een vrijblijvende kennismaking op één van de maandelijkse clubavonden.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud