Formule 1 festival in centrum Losser

Zaterdag  24 augustus 2024  is het weer  Formule 1 Racing Day in Losser.  De voorgaande edities waren  zo populair dat de organisatie dit jaar weer tekent voor het event in Losser! Het centrum zal worden omgetoverd tot een groot Formule 1 evenement. Een groot vermaak voor jong en oud, voor opa’s en oma’s, vaders, moeders, kinderen en kleinkinderen.

Zelf racen in een racesimulator, met een team deelnemen aan de bandenwissel challenge en als kers op de taart op een groot LED scherm live de kwalificatie volgen op Zandvoort. En dat alles onder het genot van een hapje en drankje én de aanwezigheid van DJ Miquel op het Raadhuisplein in Losser!

 

De organisatie van dit evenement is in handen van Stichting Evenementen Losser i.s.m. Cars en Stars. Voor de allerkleinsten zijn er kleine e-cars aanwezig die op een apart circuit hun rondjes kunnen rijden.

En daarnaast is er voor de kids een springkussen aanwezig, dus voor de ouders voldoende gelegenheid om een drankje te nuttigen als de kids zich vermaken! Het wedstrijdelement zit in het bandenwisselspel waarvoor je je kunt opgeven met een team van 4 personen, de samenstelling hiervan is geheel vrij.

Bij de simulatorenrace wordt het circuit van Zandvoort gebruikt. Voor de winnaars is er een leuke prijs beschikbaar

Waar en wanneer?  Zaterdag 24 augustus a.s. van 12.00u tot 18.00u

De toegang is geheel gratis

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud