Ferdi de Boer brengt vakantiegevoel naar Maartenstede

Afgelopen zaterdagmiddag, 27 juli, werd een bijzondere dag voor de bewoners van verzorgingstehuis Maartenstede. Naast de gebruikelijke Boerenmarkt in Losser, die iedere laatste zaterdag van de maand plaatsvindt, organiseerde Ferdi de Boer samen met zijn vrouw Tiny een feestelijke zomermiddag voor de senioren.

Het echtpaar de Boer, bekend om hun goede doelen pot, zette zich opnieuw in voor de gemeenschap. Dit keer was het doel om de bewoners van Maartenstede een onvergetelijke middag te bezorgen. In de tuinen van het tehuis werden de bewoners getrakteerd op een optreden van de damesgroep Double2, die met hun muziek veel enthousiasme en plezier brachten. Zowel in de tuin als op de omliggende balkons genoten de bewoners zichtbaar van de optredens.

Naast de muzikale optredens werd er ook goed gezorgd voor de innerlijke mens. Missie koffie verzorgde verse koffie, en natuurlijk ontbraken de slagroomsoesjes niet. Om het vakantiegevoel compleet te maken, had Ferdi de Boer dit keer gekozen voor heerlijk Mango- en Aardbeienijs, wat zeer in de smaak viel bij de aanwezigen.

De middag was niet alleen een groot succes voor de bewoners, maar ook voor de vele vrijwilligers die geholpen hebben om alles in goede banen te leiden. Dankzij de gulle bijdragen uit de goede doelen pot van Ferdi en Tiny de Boer werd het een geslaagde en feestelijke bijeenkomst. De reacties waren unaniem positief.

Geplaatst in: Nieuws
Peter Langela
AUTEUR

Peter Langela

Ik woon in Losser, samen met mijn vrouw Karin en onze hond Tara. Mijn hobbies zijn koken (vegan), wandelen, reizen en technologie. Ik ben bezig met het schrijven van een kookboek over plantaardig koken. Naast het ondernemerschap werk ik als business developer en start-up coach voor Universiteit Twente, Novel-T en imec.istart.nl. Voor Hallo Losser ben ik bestuurslid en nieuwsredacteur.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud