Elvira Hassink start baby, dreumes en peutergym in de Sport Fabrik Losser

Elvira Hassink heeft 22 jaar in de kinderopvang gewerkt en is na een opleiding Kindercoaching sinds 2022 Kindercoach bij GOALS. Inmiddels heeft ze het project opgestart en lijkt het een succes te worden.

Wat is dat nou precies zo’n baby, dreumes en peutergym coaching?

Elvira: “ Naast het bewegen ( de motorische ontwikkeling) zijn we bezig met het uiten van gevoelens, de taalontwikkeling, versterking van de band tussen ouder en kind, sociaal-emotionele en het zelfvertrouwen. Daarom zijn onze Fitlessen voor het jonge kind (0-4 jaar) niet alleen leuk, maar ook ontzettend waardevol voor het jonge kind”.

Wat voor verschillende Fitlessen zijn er?

“We bieden 4 verschillende Fitlessen aan ( Mama en Ik Fit, Baby Fit, Dreumes Fit en Peuter Fit) .De Peuter Fit is zonder een ouder. Zo kan een peuter zelf op avontuur gaan. Het mooie aan deze Fitles is dat 1 ouder tijdens deze Fitles zelf gratis een uur mag sporten in de Sport Fabrik”.

Tijdens de andere Fitlessen gaat een ouder samen met zijn of haar kleintje op avontuur.

Meer info over deze nieuwe  Fitlessen  is te verkrijgen via email:   of via 06-28942190.

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud