Einduitvoering leerorkest Basisschool De Veldzijde met DTKS

Wat een drukte en gezelligheid was het vrijdagavond 5 april in het Tukkershoes van Muziekvereniging DTKS. Maar liefst 24 kinderen van basisschool De Veldzijde wilden graag laten horen wat zij hadden geleerd na 5 lessen via het Leerorkesten traject van Fundament Muziek en Dans.  

Spelen in een echt orkest
En wat is er mooier om dan eens met een echt orkest te spelen vandaar dat Muziekvereniging DTKS de kinderen van De Veldzijde had uitgenodigd om dit eens mee te maken. En de kinderen genoten! De dwarsfluiten speelden Open de Brug en de trombones speelden hun First Shuffle. Verder lieten ook de saxofoons en de trompetleerlingen zich horen.

Samen met het jeugdorkest en het Nieuw Talent Orkest van de vereniging speelden ze verschillende muziekstukken zoals Born to be a Musician van  Ivo Kouwenhoven. En het heftige ‘Heavy Rock.
Het publiek, dat in grote getale aanwezig was, genoot zichtbaar van wat de kinderen al konden na 5 muzieklessen. DKTS hoopt dat ze het allemaal zó leuk vonden, dat ze zich gaan aanmelden bij het instaporkest van Fundament Muziek.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud