Eieren zoeken en Eieren tikken op de Bleek

Eerste Paasdag was het een vrolijke bedoening op de Bleek in Losser. Op twee velden van de Bleek had de Scouting Dr. Ariënsgroep meer dan 100 eieren verstopt voor de kinderen uit Losser. Vol enthousiasme zochten de kinderen samen met de Paashazen naar de eieren. De vaders en moeders, opa’s en oma’s konden in een heerlijk zonnetje de kinderen aanmoedigen. Een traditie die al vele jaren in Losser bestaat.

Speciale eieren
Er waren op elk veld speciale eieren verstopt. Op het veld met 4 en 5 jarigen hebben Kian Zomer, Ryan Jonker en het duo Chloë Hesselink en Lola Notkamp deze eieren gevonden. Op het veld van de 6 en 7 jarigen waren Merle Klein Rot, Saar Rinsen en Fayen Folkers de prijswinnaars.

Na het zoeken van de eieren was het tijd voor het eiertikken. Het ei van Tieme de Wal was bij de 4 en 5 jarigen het sterkst, het ei van Noëlle Kok bleef als enige heel bij de 6 en 7 jarigen. Bij de prijsuitreiking was er een groot applaus voor de kinderen en paashazen. Met een lekkere traktatie op zak gingen alle kinderen weer naar huis. Hopelijk blijft deze mooie Losserse traditie nog lang bestaan!

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud