Datum De Slag om Losser 2025 bekend

De Slag om Losser is een terugkerend evenement in Losser. De vakantie is nog maar net voorbij of de voorbereidingen voor deze uitdagende dorpsquiz, die voor de 3e keer zal plaatsvinden, zijn al weer in volle gang.

Afgelopen juni namen er 14 teams deel aan De Slag om Losser en alle teams streden enthousiast om de eer en voor het goede doel dat zij zelf hadden uitgekozen. Wat een creativiteit was er te zien bij de deelnemers en wat hebben zij een lol gehad bij het uitvoeren van de activiteiten, de knap bedachte “optredens” en de opgenomen (dans)filmpjes. Het samen oplossen van de quizvragen uit het vooraf uitgereikte quizboek ging vaak gepaard met een hapje en een drankje bij een van de deelnemers thuis. En de feestavond in het openluchttheater Brilmansdennen waar de winnende teams bekend werden gemaakt was uiteindelijk de kers op de taart van deze editie van De Slag om Losser. Het team van Muziekvereniging Excelsior heeft de Slag om Losser 2024 gewonnen en heeft de eerste prijs gedoneerd aan Kika

Datum Slag om Losser 2025

De datum voor de volgende Slag om Losser is vandaag bekend gemaakt: tataterataa…..(tromgeroffel): de volgende Slag om Losser vindt plaats op 30 augustus 2025. Noteer deze datum vast!

Voor jong en oud

De Slag om Losser is een dorpsquiz waarin teams activiteiten moeten uitvoeren, quizvragen moeten beantwoorden en waarbij de deelnemers samen moeten werken om allerlei opdrachten uit te voeren. Het is hilarisch, spannend, uitdagend en voor toeschouwers ook nog eens erg leuk om naar te kijken. Veel van de activiteiten vinden in en rond het centrum van Losser plaats.

De Slag om Losser is voor jong en oud. De deelnemende teams bestaan uit 10 a 15 personen met verschillende specialisaties, algemene kennis, sportiviteit en vooral handigheid. De teams worden geleverd door ondernemers, personeelsverenigingen, sportverenigingen, vriendenclubs, straten en families. Alle inwoners van de gemeente Losser en van de kerkdorpen rondom Losser kunnen meedoen. Kinderen en volwassenen Jong en oud kan meedoen, als er maar samengewerkt kan worden in een team. 

Feestavond

Ook in 2025 zal er na afloop van de Slag om Losser weer een feestavond zijn waar de winnende teams bekend zullen worden gemaakt en de goede doelen waar het prijzengeld naar toe zal gaan. 

Ik zou zeggen: steek de koppen bij elkaar, stel een team samen en schrijf dat team in voor de volgende editie van De Slag om Losser op 30 augustus 2025. En verzeker je van een leuke, leerzame, sportieve en creatieve dag in en rond het gezellige centrum van Losser! 

Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk. Een team kan zich alleen online inschrijven!  Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst in: Nieuws
Wilma Breukers
AUTEUR

Wilma Breukers

Ik ben Wilma Breukers. Geboren en getogen in Enschede, maar inmiddels verknocht geraakt aan Losser waar ik sinds een aantal jaren woon en werk. Omdat ik van Losser ben gaan houden wil ik het dorp ook beter leren kennen. Het werk als redacteur bij Hallo Losser draagt hier aan bij.

Ik houd van schrijven, van toneel, theater en cultuur. Ik heb vroeger veel redactiewerk gedaan bij de lokale omroep in Enschede en ben ook jarenlang lid geweest van een toneelvereniging. Ik ben getrouwd en heb een dochter die niet meer thuis woont.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud