De dansers van Dance Studio Juf 3de op het NK

Na een jaar hard te hebben getraind voor de wedstrijden kreeg The Next Generation twee weken terug te horen dat ze zijn geplaatst voor het Nederlands kampioenschap bij Shell We Dance. Ze hebben namelijk vele prijzen verdiend : een 4de, 3de, 2de en zelfs de 1ste plek. Genoeg punten om door te mogen naar dit NK streetdance/Hiphop in Wageningen. 

Zondag 9 juni was het zover en zijn ze met twee busjes en een aantal aanmoedigingsauto’s richting Wageningen gereden. 

Eerst maar eens een warming-up. Ze waren alleen met het team gestart, maar uiteindelijk sloten er heel veel teams aan, wat een gezelligheid. Vervolgens werden ze geroepen om mee te gaan. Met spanning en adrenaline stonden ze in de coulissen. Eenmaal op hebben ze echt geknald. Vol trots stond de docent Dagmar Stamborg toe te kijken en natuurlijk aan te moedigen. 

Tegen 18.00 uur was de prijsuitreiking. De meiden van Dance Studio Juf zijn 3de geworden. 1,5 jaar geleden is Dance Studio Juf in Losser geopend, door Dagmar Stamborg en nu al dit bereikt.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud