Cars en Stars uitgegroeid tot marktleider Europa

Cars and Stars Events vierde onlangs een bijzondere mijlpaal: bijna 30 jaar actief in de evenementenbranche met een flinke verbouwing van het pand in Losser. Sinds de oprichting  heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het organiseren van Formule 1-events op de meest uiteenlopende locaties en feesten in vooral Nederland, Duitsland en België. Dankzij hun passie en toewijding heeft Cars and Stars Events zich ontwikkeld tot marktleider in Europa.

Cars and Stars Events al 7 jaar gevestigd in Losser

Al zeven jaar is Cars and Stars Events gevestigd aan de Industriestraat 1 in Losser. De keuze voor Losser was bewust; het warme noaberschap en de succesvolle samenwerkingen met lokale ondernemers en leveranciers bevestigden steeds dat dit de juiste plek voor hen was. De groei van het bedrijf kende echter geen grenzen waardoor ze uit hun jasje waren gegroeid. Hoewel een verhuizing noodzakelijk leek, wilden eigenaren Frank en Aline graag in Losser blijven. Daarom kozen ze voor een flinke uitbouw van hun pand met 200m² extra ruimte inclusief een grotere opslag en meerdere extra kantoren. De verbouwing duurde enkele maanden, maar het resultaat mag er wezen: het pand is volledig vernieuwd met een moderne uitstraling en het biedt meer ruimte voor de opslag van al het materiaal.

Groot feest “Behind the Scenes”

Om deze mijlpaal te vieren, organiseerde Cars and Stars Events op vrijdag 17 mei een groot feest. In totaal waren er meer dan 140 gasten aanwezig, waaronder relaties, familie, vrienden, leveranciers, klanten en mede-ondernemers uit Losser. Het was een onvergetelijke dag waarbij de gasten werden onthaald door een Jack Sparrow lookalike en ook de grid girls konden hier natuurlijk niet ontbreken. Alle gasten kregen de kans om eens een kijkje te nemen achter de schermen en ook kon men zelf een poging doen op de simrace of bij de Batak.

Een geslaagd feest door samenwerkingen met lokale organisaties

Het feest was een groot succes en bevestigde wederom de sterke banden van Cars and Stars Events met de lokale gemeenschap. Samen toastten de aanwezigen op bijna 30 jaar Cars and Stars Events en een toekomst vol nieuwe avonturen en successen.

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud