Buurtvereniging “De Driesprong” viert haar 45 jarig bestaan

Driesprong 45 jaar

De vereniging is nog steeds springlevend en is goed geworteld in de buurt, met aandacht voor elkaar bij vrolijke aangelegenheden, zoals geboorte en eventueel een huwelijk, maar ook bij overlijden.

Voor 7 september had de jubileumcommissie een aardig programma in elkaar gezet.

Om 09.00 uur kwam men samen in het karategebouw in Overdinkel, voor een heerlijk ontbijt, dat fantastisch was verzorgd door PLUS van Haaren, met diverse soorten brood, beleg en een eitje.

Hierna werd de fiets gepakt voor een mooie route richting Gronau en Epe, met onderweg 2x een ingelaste pauze voor een hapje en een drankje.

Bij terugkomst in Overdinkel, werd de groep in kleinere groepjes opgedeeld, voor een mooie pub-quiz, en hierbij werd fanatiek gestreden om de hoogste eer.

Hierna konden we genieten van een heel lekkere Barbecue van Poelier/Slagerij Gevers, en kon men de nodige drankjes nuttigen.

Ze kijken terug op een geslaagde dag van de buurtvereniging en hopen dat deze nog lang mag bestaan. Op naar de 50 jaar.

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud