Buitengebied Losser vrij van zwerfafval

Losser_schoon_2024

Zaterdag, op de World CleanUp Day, hebben zo’n twintig vrijwilligers geholpen om het buitengebied van de gemeente Losser schoon te maken. Hoewel er structureel al mensen zijn die zich inzetten tegen zwerfafval en wordt er statiegeld geheven op flesjes en blikjes, blijft zwerfafval een hardnekkig probleem.

In groepjes van twee of drie en gewapend met knijper, vuilniszak, hesje en handschoenen kreeg iedereen een eigen route aangewezen in het buitengebied van de gemeente Losser. Ongeveer 2 uurtjes later konden we iedereen terug ontvangen voor ’t Lossers Hoes met koffie en boterkoek. De opgeraapte troep kon afgevoerd worden naar het afvalbrengpunt en de bermen zien er weer schoner uit.

De organisatie dankt iedereen die heeft meegeholpen voor zijn/haar inzet. Uiteraard hopen ze jullie en daarnaast ook nog andere vrijwilligers in februari opnieuw te mogen ontmoeten tijdens de Nationale Schoonmaakdag.

Geplaatst in: Natuur & recreatie, Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud