Basisschool de Saller viert 25-jarig jubileum

Saller 25 jaar taart

Basisschool de Saller viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Dit is gevierd in een feestweek met allerlei leuke activiteiten voor de leerlingen en ouders. 25 jaar geleden verhuisde basisschool de Springplank van de vertrouwde plek midden in het dorp naar de nieuwbouw op de Saller. Onder de nieuwe naam “OBS de Saller” staan de deuren hier sindsdien open voor openbaar onderwijs met aandacht voor brede talentontwikkeling. Andere speerpunten zijn een positief pedagogisch klimaat en Engelstalig onderwijs in groep 1 t/m 8.

Het jubileum is gevierd in een feestweek met o.a. een feestelijk picknickontbijt, een familie spelletjesmiddag, workshops wetenschap en techniek en de talentenshow “Saller got Talent”. De week is afgesloten met een heerlijke schoolreisdag.

Saller 25 jaar bank

In de afgelopen weken zijn er ontwerpen door de leerlingen gemaakt voor de picknicktafel op het plein. De leerlingenraad heeft de tekeningen van Emily (groep 5) en Emir (groep 8) als winnende ontwerpen gekozen. Deze ontwerpen zijn door kunstenares Manon Leeflang samengevoegd en samen met de ontwerpers op de tafel geschilderd. Met de onthulling van deze tafel is het startschot voor een geweldige feestelijke week gegeven.

Saller 25 jaar feestweek publiek

Geplaatst in: Jeugd, Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud