Avondvierdaagse van woensdag 12 t/m zaterdag 15 juni

De 56e Avondvierdaagse wordt gehouden van woensdag 12 juni t/m zaterdag 15 juni. De start is vanaf het Raadhuisplein. Voor wandelaars die één van de avonden niet kunnen deelnemen bestaat de mogelijkheid op dinsdagavond 11 juni een route te lopen.

Vertrek om 18.30 uur, vanaf het Raadhuisplein. De deelname aan de zaterdagroute blijft echter verplicht. Als een groepsleider op een bepaalde dag niet kan meelopen, kan hij voor die dag een vervangende leider laten meelopen en zelf de inhaalroute op dinsdagavond wandelen. De organisatie verzoekt de deelnemende verenigingen of scholen niet zonder dwingende noodzaak gebruik te maken van de inhaalroute op dinsdagavond.

Afsluiting
De huldiging van de oudste deelnemer(ster) en de officiële sluiting zal plaats vinden om 15:00 uur op het Sportpark. Dit zal ca. 10 à 15 minuten in beslag nemen. Afmars van het sportterrein is om 15.15 uur; Om het opmarcheren op het Raadhuisplein tot een minimum te beperken, worden de deelnemers verzocht met zessen naast elkaar van het sportveld af te marcheren, zo goed mogelijk aan te sluiten en ook met zessen naast elkaar het Raadhuisplein op te marcheren. Bij aankomst op het Raadhuisplein vind er geen officiële afsluiting meer plaats.

Meer informatie over dit evenement »

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud