Asfaltonderhoud Lossersedijk

De Twentse weg- en waterbouw uit Borne voert dit jaar asfaltonderhoud uit op diverse wegen (of delen daarvan) binnen de gemeente. Eén van deze wegen is ook, een deel van, de Lossersedijk. Bij deze werkzaamheden wordt het asfalt vanaf het Binkhorsterkerkpad tot 100 meter na de Poortbultenbeek (Teussinksbrug) vervangen. Ook worden de bermen hersteld. De werkzaamheden starten op dinsdag 21 mei aanstaande en duren tot vrijdag 7 juni.

Wegafsluiting
Om het werk veilig en vlot uit te voeren wordt de Lossersedijk tussen de Honingloweg en de Postweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanwonenden en bedrijven blijven bereikbaar. Zij ontvangen voor die tijd nog een brief van de aannemer met informatie over de werkzaamheden, de planning en de bereikbaarheid.

Met borden wordt een omleiding via de Denekamperdijk – Lutterstraat en de Postweg aangegeven.

Digitale kaart met actuele afsluitingen
U vindt op https://melvin.ndw.nu/public een digitale kaart waarop de exacte locatie en de planning van de werkzaamheden staan. Op deze site kunt u ook de andere wegwerkzaamheden binnen de gemeente Losser zien.

Geplaatst in: Gemeente, Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud