ANWB AutoMaatje Losser zoekt chauffeurs

In de gemeente Losser is ANWB AutoMaatje niet meer weg te denken. Wekelijks worden er vele ritten gereden door onze vrijwillige chauffeurs. De vrijwillige chauffeurs helpen dorpsgenoten uit hun eigen omgeving weer op weg.

Veel mensen komen moeilijk de deur uit, omdat ze minder mobiel zijn en geen redelijk alternatief hebben. Als vrijwilliger bij ANWB AutoMaatje vervoer je hen met je eigen auto en loop je, als dat gewenst is, mee ter ondersteuning of voor de gezelligheid. De ritjes variëren van samen een boodschap doen, naar de kapper gaan, naar de huisarts of het ziekenhuis of op bezoek bij een vriend of vriendin. Door jouw inzet helpen we mensen uit hun isolement en tegelijkertijd bieden we mantelzorgers wat broodnodige ontlasting. Jouw vrijwillige bijdrage maakt een wereld van verschil voor anderen!

Je rijdt dus alleen wanneer het jou uitkomt.
Dus als jij wat tijd over hebt en iets zou willen betekenen voor jouw dorpsgenoten, dan is vrijwilliger worden bij AutoMaatje wellicht iets voor jou. Het is een leuke vorm van vrijwilligerswerk, waarbij je niet vastzit aan gestelde tijden. Je wordt door één van onze planners gebeld over een ritje. Komt deze rit niet uit? Geen probleem! Dan belt de planner de volgende chauffeur. Je rijdt dus alleen wanneer het jou uitkomt.

Als vrijwilliger bij ANWB AutoMaatje breng je dorpsgenoten van A naar B. Degene die jij vervoert betaalt € 0,35 per gereden kilometer, waarbij de telling begint vanaf jouw huis. Dit betekent dat het voordeliger is voor de mensen uit jouw eigen dorp.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij ANWB AutoMaatje? Neem dan contact op met Desiré Tiethoff via telefoonnummer 06-57 73 55 01.

Samen zorgen we ervoor dat onze gemeente een plek is waar iedereen toegang heeft tot alle faciliteiten en hun sociale contacten. Dat willen we toch allemaal?

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud