Actie Voedselbank "Op een lege maag kun je niet leren” enorm succes

De afgelopen week heeft de actie van de Voedselbank “Op een lege maag kun je niet leren” bij de Albert Heijn in Losser bijna 20 kratten vol met ontbijtproducten opgeleverd.

Klanten van de Albert Heijn konden aan de hand van een door de Voedselbank opgestelde boodschappenlijst artikelen kopen, die zij vervolgens na de kassa direct aan de vrijwilligers konden doneren. De ontbijtproducten waren speciaal geselecteerd en stonden bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk was voor klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.

Deze voorraadproducten in de lokale Albert Heijn waren nagenoeg uitverkocht. “We willen de klanten van de AH Losser allemaal heel erg bedanken voor hun donaties” stelt de Voedselbank Losser. “Hiermee kunnen we weer een heleboel gezinnen helpen om de ochtend te starten met een gezond en voedzaam begin.”

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud