Achtervolging over A1 eindigt in Oldenzaal

Achtervolging Postweg

Maandagavond is tijdens een verkeerscontrole een voertuig met Duits kenteken en twee inzittende ervandoor gegaan. Een achtervolging over de A1 eindigde op de Postweg in Oldenzaal waar de mannen te voet zijn gevlucht. Tijdens deze achtervolging zijn door de mannen een of meerdere items weggegooid. Een van de mannen is tijdens de achtervolging in een duiker gekropen en is tientallen meters verder omhoog gekomen via een put. De mannen zijn na een korte achtervolging gepakt door de politie

De politie heeft tijdens de zoektocht naar de weggegooide items een speurhond ingezet. Bij de zoektocht is een plastic tas gevonden en in beslag genomen. Na de vondst zijn beide mannen gearresteerd en geboeid afgevoerd. Waarom de mannen zijn gevlucht en wat ze hebben weggegooid is in onderzoek bij de politie. 

Foto’s : Fotomoment – Dennis Nengerman

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud