4 vrienden rijden voor Alzheimer Twente

Frank, Arnold, René en Marcel zijn 4 volleybalvrienden die op 24 juni meedoen met de speciale editie van de Carbage run, door 15 landen in 5 dagen. Met de oude VW Passat van Marcel zullen ze 2000 kilometer afleggen en onderweg diverse opdrachten uitvoeren. Naast het meedoen voor de gezelligheid willen zij in deze rally ook aandacht vragen voor de Alzheimer stichting afdeling Twente.

Bert, ook een volleybalvriend heeft een aantal jaren geleden deze verschrikkelijke diagnose gekregen en zij hebben ervaren wat deze ziekte met je doet. Daarom zullen zij voorafgaand en tijdens de rally zoveel mogelijk geld inzamelen voor deze stichting. Alle sponsorgelden en donaties zullen worden afgedragen aan de Alzheimerstichting afdeling Twente.

De run start in België en leidt de deelnemers door Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië, Hongarije, Slowakije en Tsjechië naar Polen. Het gaat er niet om hoe snel je het parcours aflegt, maar om de creativiteit, het avontuur en de lol. Het wedstrijdelement zit hem in de opdrachten waar je punten mee kan scoren. Degene met de meeste punten wint.

Je kunt de Volley Roadriders volgen via hun Facebookpagina waar ze iedereen van hun avontuur op de hoogte zullen houden, ook tijdens de run. Je kunt een donatie doen via https://gofund.me/2e9f91f8 en als bedrijf kan je een sponsorpakket afnemen waarbij je een mooie sticker op de auto krijgt ().

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud