215 jaar aan jubilarissen bij Concordia Overdinkel

Concordia_Jubilarissen_2024

Afgelopen zondag zijn de jubilarissen van muziekvereniging Concordia uit Overdinkel gehuldigd. Tijdens een gezellige familiedag waarbij niet alleen de leden maar ook alle familieleden van de leden waren uitgenodigd werden de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Dit jaar werd er maar liefst 215 jaar aan verenigingservaring gehuldigd. Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn zoals de 12,5 jarige leden Lotte Grotenboer en Trijntje Mekkelholt.

Tijdens de gezellige middag werden wel de volgende jubilarissen gehuldigd door voorzitter Jorgos Thravalos.

Roy Kleine (40 jaar lid), Gerard Veldscholte (40 jaar lid), Robert Bos (50 jaar lid) , Miny de Wals, Fleer (60 jaar lid)

Alle leden kregen een mooie toespraak een passend geschenk en de spelende leden ook nog een speldje van de KNMO. Daarna werden de jubilarissen gefeliciteerd en kon onder het genot van een hapje en een drankje nog worden nagepraat over alle muzikale verenigingservaring. Het was al met al een geslaagde middag waar de vereniging trots op kan zijn.

Voor meer informatie over concordia kijk op de website https://concordia-overdinkel.nl/ of volg ze op Facebook.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud