Zomerkamperen voor de Losserse jeugd

Zomerkamperen voor de Losserse jeugd

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het weer tijd is voor het jaarlijkse jeugdkamperen in de gemeente Losser.

Van 22 juli tot en met 5 augustus 2023 krijgen jongeren de kans om samen met vrienden de zomervakantie op een avontuurlijke manier af te trappen.

Veiligheid en respect voor de omgeving zijn de sleutelwoorden tijdens dit kampeerevenement. Er zijn spelregels opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen een plezierige en veilige kampeerervaring heeft. Zo is het niet toegestaan om harde muziek te spelen of alcohol op het kampeerterrein te hebben. Bovendien wordt van de kampeerders verwacht dat zij de omwonenden informeren over hun aanwezigheid en het terrein na afloop netjes en schoon achterlaten.

Aanmelden voor het jeugdkamperen kan tot en met 14 juli. Geïnteresseerden worden aangemoedigd om de spelregels te lezen op www.losser.nl/jeugdkamperen. Aanmeldingen kunnen worden gedaan door een e-mail te sturen naar met vermelding van de namen van de deelnemers, de locatie van het kamperen en de data.

Dit is een unieke kans voor de jeugd van Losser om samen te komen, nieuwe herinneringen te maken en de zomer op een spannende manier in te luiden. Zorg ervoor dat je op tijd aanmeldt en bereid je voor op een onvergetelijke kampeerervaring.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud