Zomerconcert Excelsior op de Wilmersberg

Zomerconcert Excelsior op de Wilmersberg

Woensdag 12 juli staat het zomerconcert op de Wilmersberg in de Lutte weer op de agenda. Een jaarlijkse terugkerend dankjewel van de Losserse muziekvereniging Excelsior naar het Landgoedhotel De Wilmersberg voor haar ondersteuning van het Landgoed De Wilmersberg Concertconcours in het Muziekcentrum in Enschede.

Woensdag nemen deel aan het concert

  • De twirlgroepen o.l.v. Daisy Hof en Aniek Wigger.
  • Het tamboerkorps, al meer dan 30 jaar uitkomend op het landelijk hoogst niveau. Dit korps staat o.l.v. Norbert Bruins.
  • Het orkest van Excelsior o.l.v. Jurgen Wentzel brengt vlotte swingende muziek. Dit mag ook want de spelers van FC Twente zijn ook aanwezig op de Wilmersberg.

Het concert zal een informeel karakter hebben. Er zijn 200 zitplaatsen, maar je mag ook je eigen kleedje meenemen om in de prachtige tuin vanaf het gras te luisteren. Uit te rusten van een heerlijke wandeling over de Wilmersberg of als tussenstop van een fietstocht.

Het concert begint om 19.30 uur duurt een uur en is gratis toegankelijk. Excelsior nodigt u van harte te komen uit te komen kijken en luisteren. De koffie staat klaar. 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Evenementen, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud