Zen Metternich (20) maakt professionele Simwheels voor Simracing

Zen Metternich (20) maakt professionele Simwheels voor Simracing

Je bent 20 jaar en een enorme fan van het Formule 1 circuit. Wat is er dan mooier om in een simulator zelf op de circuits rijden. Dan heb je ook zo’n origineel Formule 1 stuur nodig om alle handelingen te kunnen uitvoeren. En juist die dingen fabriceert Zen in zijn werkplaats aan de Sint Maartenstraat 47a in Losser.

 

Simracing is bijzonder populair

Natuurlijk hebben de successen van Max Verstappen bijgedragen tot de enorme belangstelling voor het simracing gebeuren. In de Verenigde Staten is het bijna een hype aan het worden en zoals zo vaak waait het simracing virus over naar Europa. En in die markt probeert Zen in te breken en zich een plek te veroveren in de productie van simwheels en andere attributen in deze populaire wereld.

 

Zen: “Ik ben sinds een half jaar bezig en de zaken lopen goed. Ik heb behalve in Nederland ook al orders vanuit het buitenland voor de wheels en allerlei randapparatuur voor het simracen”.

Slimme jongen

Zen maakt alle producten zelf van ontwerp tot eindproduct en is uiteraard een zeer technische jongen. Hij hoopt zijn bedrijfje snel uit bouwen en in het simracing wereldje snel een prominente plek in te nemen.

Meer info : of op 06-40493394

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud