Wie helpt de Dinkelboys aan nieuwe plek papiercontainers?

Wie helpt de Dinkelboys aan nieuwe plek papiercontainers?

De papiercontainers van de Dinkelboys aan de Nijverheidsstraat moeten daar weg. In eerste instantie per 1 september maar nu begin december. De eigenaar van de grond gaat uitbreiden en heeft de ruimte nodig om daar de ingang van zijn terrein te maken.

De Dinkelboys is een ploeg voetbalveteranen die met 17 vrijwilligers de inzameling van oud papier aan de Nijverheidsstraat verzorgen. Een plek waar 24 uur per dag papier afgeleverd kan worden. Vrijwel elke ochtend zijn de mannen druk met het oppakken van de containers en het netjes houden van het terrein. Van de opbrengst worden leuke dingen gedaan en goede doelen in onze gemeente ondersteund. 

Zij zijn al geruime tijd op de hoogte van het feit dat ze van de huidige plek wegmoeten. Er is overleg geweest met verschillende bedrijven die ruimte hebben op de Pol, maar dat heeft tot op heden nog niet geleid tot het vinden van een nieuwe plek. 

De Dinkelboys zijn verantwoordelijk voor het vinden van een locatie voor de containers. De gemeente stelt de papiercontainers beschikbaar en zorgt voor de aan– en afvoer van de containers. De inzamelaars ontvangen een vergoeding van de gemeente. Uiteraard houdt de gemeente de ogen wel open, maar op dit moment heeft de gemeente geen alternatieve locatie beschikbaar.

Wie heeft of weet een geschikte locatie voor de papiercontainers?

Auteur: Theo Kip
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud