Walking handball Losser kent een succesvolle start

Walking handball Losser kent een succesvolle start

Zoals Hallo Losser op 20 september aankondigde is in de maand oktober iedereen op dinsdagavond welkom om kennis te komen maken met Walking Handball in Sporthal de Fakkel in Losser. Afgelopen week is de Kick Off geweest van het Walking Handball en iedereen was zeer enthousiast.

Walking Handball

Walking Handball is een variant op het normale handbal spel, het wordt op een kleiner veld gespeeld met een bal die minder hard is. Lichamelijk contact is niet toegestaan en er mag niet gerend worden. Walking Handball is geschikt voor oud- handballers(sters) of voor iedereen van 55+ die blessurevrij willen bewegen en opzoek zijn naar een gezellige beweegactiviteit.

Enthousiaste trainers

De 4 enthousiaste trainsters, Lianne, Mariel, Jolanda & Karin zullen afwisselend de Walking Handball lessen met veel enthousiasme verzorgen. In de Walking Handball lessen wordt aandacht besteed aan techniek, balans, coördinatie, kracht en de les wordt afgesloten met een gezellig spel.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd, kom dan a.s. dinsdagavond om 20.00 uur naar Sporthal De Fakkel in Losser, deelname gratis. Na afloop wordt er gezellig afgesloten in het Sportcafé met een heerlijk sportdrankje.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud